Producenci

Cenniki do pobrania

Statystyki

Produktów:
399
Kategorii:
53
Nowości:
10
Promocje:
38

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

Produkt dnia

Pilarka Husqvarna 130 Pilarka Husqvarna 130 855,00 zł 899,00 zł

Pilarka Husqvarna 445 II Pilarka Husqvarna 445 II 1 699,00 zł 1 899,00 zł


Pilarka Husqvarna 555 Pilarka Husqvarna 555 2 849,00 zł 2 999,00 zł

Pilarka Husqvarna 560 XP Pilarka Husqvarna 560 XP 3 514,00 zł 3 699,00 zł






Pilarka Husqvarna 560 XPG Pilarka Husqvarna 560 XPG 3 514,00 zł 3 699,00 zł

Promocje

Pilarka Husqvarna 562 XPG Pilarka Husqvarna 562 XPG 3 299,00 zł 3 699,00 zł

Pilarka spalinowa 550 XP Mark II Pilarka spalinowa 550 XP Mark II 2 699,00 zł 2 999,00 zł

Pilarka Husqvarna 550 XPG Mark II Pilarka Husqvarna 550 XPG Mark II 2 999,00 zł 3 299,00 zł

Pilarka Husqvarna 562 XP Pilarka Husqvarna 562 XP 3 199,00 zł 3 599,00 zł

Pilarka Husqvarna 445 II Pilarka Husqvarna 445 II 1 699,00 zł 1 899,00 zł

Pilarka Husqvarna 572 XP Pilarka Husqvarna 572 XP 4 274,00 zł 4 499,00 zł

Pilarka Husqvarna 572 XPG Pilarka Husqvarna 572 XPG 4 559,00 zł 4 799,00 zł

Pilarka Husqvarna 535i XP Pilarka Husqvarna 535i XP 1 709,00 zł 1 799,00 zł

Pilarka Husqvarna T535i XP® Pilarka Husqvarna T535i XP® 1 899,00 zł 1 999,00 zł

Pilarka Husqvarna T435 Pilarka Husqvarna T435 1 519,00 zł 1 599,00 zł

Pilarka Husqvarna T525 Pilarka Husqvarna T525 1 899,00 zł 1 999,00 zł

Pilarka Husqvarna T540 XP® II Pilarka Husqvarna T540 XP® II 2 659,00 zł 2 799,00 zł
Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl